Thursday 26 November 2020

Versturen van e-mail is vertraagd

27 november 2020: Update @ 10:30: De drukte is nog hoger dan gemiddeld maar de e-mailstromen lijken goed door te komen. De e-mail kan weer verzonden worden. We blijven dit nog nauwlettend in de gaten houden.

26 november 2020: Update @ 17:30: De drukte op ons platform is nog niet afgenomen en e-mail wordt hierdoor nog traag afgeleverd. We blijven deze situatie bekijken en hopen spoedig beter bericht te geven. Morgenochtend volgt een nieuwe update.

Update @ 16:40: We zien steeds meer e-mail verzonden worden. Het is echter nog niet zoals het zijn moet. We blijven onze aandacht hier op houden.

Update @ 15:40: De drukte is iets afgenomen maar nog steeds hoger dan normaal. De issues zullen daarom nog niet helemaal verholpen zijn. We blijven werken aan een oplossing!

15:00: Op dit moment ervaren wij issues binnen ons mailcluster. Het versturen van e-mail is hsierdoor vertraagd. De e-mail gaat niet verloren, maar zal niet direct verzonden worden. De e-mail wordt bewaard in het cluster om later alsnog verzonden te worden. Het ontvangen van e-mail werkt wel naar behoren.

We werken aan een oplossing. Onze excuses voor het ongemak.