Tuesday 30 November 2021

Anti-Spam Anti-spam beheer interface niet bereikbaar

====02-12-2021====

Update @ 16:10 uur: De beheeromgeving is tot nu de de gehele dag bereikbaar gebleven. De aanpassingen die doorgevoerd zijn lijken te helpen. We blijven verdere optimalisaties doorvoeren en zullen ons gehele cluster overdenken zodat we de kans op herhaling verkleinen.

Update @ 09:00 uur: De beheeromgeving is weer bereikbaar voor iedereen. Aan de achterkant zijn wij nog hard bezig om te zorgen dat deze bereikbaar blijft. Onze excuses van alle ongemakken die dit probleem met zich mee bracht.

====01-12-2021====

Update @ 21:00 uur: De beheeromgeving is opnieuw onbereikbaar. Door grote hoeveelheden spam, dat bijna lijkt op een aanval, kan ons platform de hoeveelheid e-mail niet aan en gaat gedeeltelijk kapot. We proberen er alles aan te doen om het platform werkend te houden en zoeken naar een oplossing voor de lange termijn.

Update @ 15:45 uur: De beheeromgeving is weer bereikbaar en inloggen is mogelijk. Echter zijn nog niet alle problemen verholpen. Wij blijven werken aan oplossingen om de omgeving bereikbaar te houden.

Update @ 11:30 uur: Verschillende oorzaken voor de problemen zijn gevonden. Deze zijn wij stuk voor stuk aan het oplossen en proberen zo de beheeromgeving weer beschikbaar te krijgen.

Update @ 09:30 uur: De beheeromgeving voor anti-spam is opnieuw onbereikbaar. Samen met de leverancier zijn wij bezig om een blijvende oplossing te zoeken voor dit probleem. Onze excuses voor het ongemak.

====30-11-2021====

Update @ 21:45 uur: De beheeromgeving is weer bereikbaar en je kunt inloggen om je beheer aan de anti-spam te doen. We blijven de servers nauwlettend in de gaten houden.

Update @ 20:45 uur: De beheeromgeving voor anti-spam is helaas nog steeds niet bereikbaar. Er wordt met man en macht gewerkt aan een oplossing. De e-mail (zowel inkomend als uitgaand) blijft gewoon doorlopen en de e-mail wordt gefilterd.

Update @ 19:30 uur: Helaas ervaren we weer problemen met de beheeromgeving voor anti-spam. Hierdoor is het niet mogelijk om in te loggen en beheer uit te voeren aan je anti-spam accounts. We werken aan een oplossing samen met de leverancier van de software.

Update @ 14:50 uur: Inmiddels is het weer mogelijk om in te loggen op de beheeromgeving via Mijn Oxilion of www.mail-scanner.eu. We blijven de omgeving nog wel extra in de gaten houden.

Update @ 11:45 uur: het issue is verder ge√ęscaleerd en samen met de leverancier van de software wordt nu gekeken naar een oplossing.

10:00 uur: Het is niet mogelijk om vanuit Mijn Oxilion of via de directe link op www.mail-scanner.eu in te loggen om zo in de beheeromgeving van ons spamfilter te komen. We werken aan een oplossing. E-mail wordt wel verzonden en aangenomen en ook gefilterd zoals het hoort.