Wednesday 6 July 2016

Onderhoud internetconnectiviteit, scheduled 8 years ago

Op zaterdag 9 juli 2016 vanaf 22.00 uur voert onze netwerkleverancier onderhoud uit aan het glasvezeltraject tussen onze datacenters in Zwolle en Enschede. Tijdens het onderhoud zal de internetconnectiviteit beschikbaar blijven, maar verminderd redundant zijn. Het onderhoud duurt tot uiterlijk zondag 10 juli 07.00 uur.

Aanleiding De werkzaamheden vinden plaats aan het glasvezeltraject tussen de datacenters in Enschede (EN1) en Zwolle (ZW1). Dit heeft gevolgen voor de internetconnectiviteit tussen onze datacenters in Enschede (EN1), Zwolle (ZW1) en Hengelo (PDC2).

Gevolgen Tijdens het onderhoud zal het internetverkeer omgeleid worden. Dit heeft geen impact op de connectiviteit, maar deze zal verminderd redundant (dubbel uitgevoerd) zijn tussen onze productielocaties. Het onderhoud heeft dus geen impact op de dienstverlening. Tijdens het onderhoud wordt het netwerk nauwlettend in de gaten gehouden door onze leverancier.

We hopen je met dit bericht voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je behoefte hebben aan persoonlijk contact met één van onze collega’s, dan staan we natuurlijk voor je klaar! Je kunt op werkdagen tussen 08:30 en 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur bellen met 088 – 78 77 678. Mailen kan ook: info@oxilion.nl.